Зоря двічі втратила перемогу над Вересом: обидві команди залишаються у зоні вильоту

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
228
0 голосів
Зоря двічі втратила перемогу над Вересом: обидві команди залишаються у зоні вильоту
Костянтин Яцик та Яго Сікейра у боротьбі за м'яч. Фото: НК Верес
Вересу двічі вдалося зрівняти рахунок у матчі з Зорею і, що цікаво, обидва голи команда Сергія Лавриненка забила наприкінці кожного з таймів.

5 листопада в матчі 11 туру УПЛ на стадіоні «Авангард» у Рівному зустрілися Верес та луганська Зоря. 

Початок поєдинку був за підопічними Валерія Кривенцова, які мали перевагу на полі, але відкрили рахунок лиш ближче до кінця першого тайму зусиллями Дениса Нагнойного. Втім, Верес зумів відповісти ще до перерви і забити гол у роздягальню. 

Семен Вовченко відзначився з передачі Станіслава Шарая та зрівняв рахунок. У середині другого тайму Нагнойний до голу записав ще й результативну передачу, асистувавши Олександру Яцику.

Але Вересу знову вдалося проявити вольові якості та забити у кінцівці матчу, забитий м'яч у активі Блізніченка. Дане взяття воріт встановило фінальний результат матчу – нічия 2:2.

Відео голів доступно в Telegram-каналі FanDay за посиланням

Футбол. УПЛ. 11-ий тур.

Верес – Зоря – 2:2

Голи: Вовченко 44, Блізніченко 89 – Нагнойний 37, Яцик 61

  • Дана нічия суттєво не змінила становище колективів у турнірній таблиці: Верес – надалі передостанній, але скоротив відстань до зони стикових матчів до двох очок, де залишилася Зоря. 
  • У 12-му турі УПЛ Верес 11 листопада гостюватиме у Олександрії, а Зоря наступного дня після цієї гри вдома прийматиме ЛНЗ.
  • Підопічні Сергія Лавриненка не знають смаку перемог в УПЛ вже сім матчів (чотири нічиїх та три поразки).