«Шкода, що Луческу так пішов»: Бущан шокований позицією Динамо в турнірний таблиці УПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
230
0 голосів
«Шкода, що Луческу так пішов»: Бущан шокований позицією Динамо в турнірний таблиці УПЛ
Георгій Бущан. Фото: Динамо
Голкіпер київського Динамо Георгій Бущан прокоментував результат поєдинку 13-го туру української Прем'єр-ліги проти донецького Шахтаря (0:1) та відставку Мірчі Луческу.

Георгій Бущан після чергової поразки Динамо, яка трапилась напередодні в поєдинку 13-го туру української Прем’єр-ліги проти Шахтаря (0:1), відверто зізнався, що команда наразі перебуває в кризі. 

«Ми потрапили в кризу, можливо, бракує досвіду молодим хлопцям, бракує досвідчених футболістів. Раніше думав, що було погано, але буває ще гірше. 

Наша позиція в турнірній таблиці викликає в мене шок. Я розраховував на інший старт». 

Щодо відставки Мірчі Луческу, Бущан сказав наступне:

«Мені шкода, що він так пішов. Насамперед він багато нам дав. Але час трошки змінився, близько 15 досвідчених футболістів пішли з команди. Почалися зміни. 

На жаль, такий результат спонукав його піти», – сказав Бущан в інтерв’ю Профутбол Digital.

  • Мірча Луческу тренував київське Динамо з 2020 по 2023 роки.
  • За цей час разом з киянами він став чемпіоном України, завоював Суперкубок та Кубок країни. Всі трофеї в перший сезон на чолі Динамо – 2020/2021.
  • Контракт фахівця зі столичним клубом був розрахований до кінця нинішнього сезону.
  • У поточному сезоні Динамо вилетіло з єврокубків на стадії плей-оф кваліфікації Ліги конференцій, програвши двохматчеву дуель Бешикташу (2:3, 0:1), а з розіграшу Кубка України, програвши в 1/8 фіналу київській Оболоні (0:1). 
  • Після поразки від Шахтаря в 13-му турі(0:1) в активі Динамо залишилося 16 очок за підсумками десяти зіграних поєдинків. Наразі біло-сині посідають сьому сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • В наступному турі Динамо на виїзді зіграє проти поточного лідера чемпіонату Кривбаса. Поєдинок в Кривому Розі заплановано на 12 литсопада. Початок гри о 13:00.