ЛНЗ перервав безвиграшну серію, розгромивши Оболонь: команда Дулуба обійшла киян в турнірній таблиці

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
544
0 голосів
ЛНЗ перервав безвиграшну серію, розгромивши Оболонь: команда Дулуба обійшла киян в турнірній таблиці
Фото: УПЛ
В поєдинку 12-го туру української Прем'єр-ліги черкаський ЛНЗ на власному полі здобув дуже впевнену перемогу над київською Оболонню (3:0).

Безгольова серія ЛНЗ у Прем’єр-лізі тривала рівно 300 хвилин, але, дякуючи точному удару досвідченого захисника Максима Ковальова, вона прервалася.

Перший гол черкащан став наслідком класного розіграшу штрафного з лівого флангу: Віталій Бойко навісив, Олексій Хобленко продовжив головою на дальню, а Ковальов замкнув у порожній кут воріт.

По перерві господарі поля досить швидко перевагу подвоїли: Сергій Шестаков скористався неузгодженістю дій захисників Оболоні і вдарив на виконання з-за меж штрафної – 2:0.

А добив киян за хвилину до завершення основного часу гри Владислав Наумець. Він завершив швидку атаку, окрасою якої стали індивідуальні дії Олексія Хобленка.

Святкувавши перемогу у грі з «пивоварами», ЛНЗ перервав свою гнітючу серію без перемог, що тривала чотири поєдинки поспіль. 

Україна. Прем’єр-ліга

12-й тур

ЛНЗ – Оболонь 3:0 (1:0)

Гол: Ковальов, 30, Шестаков, 56, Наумець, 89.

  • Після перемоги над Оболонню ЛНЗ має в активі 12 очок і посідає десяту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Оболонь розташувалася слідом за своїми сьогоднішніми кравдниками, на 11-му щаблі – 12 очок.
  • В наступному турі підопічні Олега Дулуба вдома прийматимуть ковалівський Колос. Поєдинок заплановано на 4 листопада. Початок гри о 13:00.
  • Оболонь в 13-му турі на виїзді зіграє проти львівського Руха. Поєдинок заплановано на 6 листопада. Початок гри о 19:00.
  • Серед тижня «пивовари» також проведуть поєдинок 1/4 фіналу Кубка України проти Ворскли. Матч в Києві заплановано на 2 листопада. Початок гри о 17:00.