Рух розгромив на виїзді Верес та увірвався в топ-3 УПЛ: феєрична перестрілка з сімома голами

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
627
0 голосів
Рух розгромив на виїзді Верес та увірвався в топ-3 УПЛ: феєрична перестрілка з сімома голами
Фото: УПЛ
В першому суботньому поєдинку 11-го туру української Прем'єр-ліги львівський Рух на виїзді впевнено розібрався з одним з аутсайдерів першості рівненським Вересом (5:2).

Львівський Рух, який на тижні мав товариську гру проти Шахтаря (0:2), поєдинок у Рівному розпочав жваво. Певно, далася в знаки повноцінна ігрова практика.  

Вже на тринадцятому оберті хвилинної стрілки результативним ударом відзначився молодий нападник львів’ян Денис Теслюк. Цей гол для 20-річного вихованця Волині став першим в Прем’єр-лізі. 

І ще до перерви підопічні Віталія Пономарьова перевагу подвоїли. Відзначився один з головних голеадорів Руха Юрій Климчук.

А по перерві в Рівному розпочалася злива. Та не природня, а гольова. Команди забили аж п'ять голів, три з який в активі гравців Руха.

Точніше два, бо ж дублем вистрелив Євген Пастух та молода зірка УПЛ Ілля Квасниця.

Таким чином безвиграшна серія Вересу триває в українській Прем'єр-лізі вже п'ять матчів поспіль: дві нічиї та три поразки. 

Україна. Прем’єр-ліга

11-й тур

Верес – Рух 2:5 (0:2)

Голи: Сікейра, 83, Балан, 90 – Теслюк, 13, Климчук, 33, Пастух, 65, 86, Квасниця, 88.

  • Після перемоги в Рівному Рух має в активі 19 очок та станом на зараз посідає третю сходинку в турнірній таблиці. Верес, як і раніше, бовтається в підвалинах: шість очок, 15-й щабель.
  • В наступному турі команда Сергія Лавриненка на виїзді зіграє проти Минаю. Поєдинок має відбутися 29 жовтня. Початок гри о 13:00.
  • Рух в 12-му турі у Львові прийматиме Олександрію. Поєдинок заплановано на 28 жовтня. Початок гри о 18:00.