Кривбас укріпив лідерство в УПЛ: дубль найкращого гравця вересня приніс Вернидубу перемогу над Металістом 1925

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
245
0 голосів
Кривбас укріпив лідерство в УПЛ: дубль найкращого гравця вересня приніс Вернидубу перемогу над Металістом 1925
Металіст 1925 – Кривбас. Фото: УПЛ
У 11-му турі чемпіонату України в Київській області на стадіоні «Лівий берег» харківський Металіст 1925 приймав несподіваного лідера цьогорічного турніру Кривбас із Кривого Рогу. Поєдинок завершився перемогою гостей з рахунком 3:1.
  • Команди вперше зустрілися на рівні Прем'єр-Ліги лише минулого сезону. Тоді в матчі першого кола харків'яни у Кривому Розі досягли успіху з рахунком 2:0. 
  • У другому колі минулого чемпіонату Кривбас взяв реванш точно з таким самим результатом – 2:0 (тут голи забили Задерака та Кораблін).
  • Юрій Вернидуб провів260 матч на чолі клубів УПЛ, а його команда здобула 220 перемогу в чемпіонатах України.

Кривбас зі стартовим свистком захопив ініціативу, а на третій хвилині команда Юрія Вернидуба показала, що не дарма очолює турнірну таблицю чемпіонату України. Результативний удар на свій рахунок записав найкращий гравець вересня УПЛ Задерака.

Через півгодини Задерака з глибини лівого флангу зіграв до штрафного на Дебелка, а той від лицьової прострілив під удар у дотик для Кожушка, який зробив рахунок 2:0.

Коли здавалося, що Кривбас розгромить Металіст 1925, то номінальні господарі відіграли один гол – Вачібердазе в центрі штрафного випередив Кліщука під час закидання з глибини лівого флангу від Мартинюка.

У другому таймі команда Вернидуба зміцнила свою перевагу. На 68-й хвилині контратака від Кривбасу завершилась передачею Дібанго на лівий фланг штрафного на Понєдєльніка, який із гострого кута пробив у воротаря, а рикошет добив у порожні Задерака.

Чемпіонат України, 11-й тур

Металіст 1925 – Кривбас - 1:3

Голи: Вачібердазе, 39 – Задерака, 3, 68, Кожушко, 32

  • Перемога дозволила Кривбасу зміцнити лідерство в УПЛ з 23 очками в активі. Металіст 1925 з 11 балами займає 11 позицію у турнірній таблиці.
  • У наступному турі Металіст 1925 зіграє проти Ворскли. Гру заплановано на 29 жовтня.
  • Кривбас днем раніше зустрінеться з Дніпром-1.