Кривбас офіційно представив легіонера: коментатор знайшов «цікавий факт» у трансфері

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
835
0 голосів
Кривбас офіційно представив легіонера: коментатор знайшов «цікавий факт» у трансфері
Прінс Квабена Аду. Фото: Кривбас
Кривбас повідомив, що ганський новачок Прінс Квабена Аду нарешті прибув до розташування команди, а коментатор Ігор Бойко знайшов «цікавий факт» у цьому трансфері.

Прінс Квабена Аду був підписаний командою Юрія Вернидуба ще півтора місяці тому, але тільки зараз зміг приєднатися до нового клубу через бюрократичні труднощі, пов’язані з отриманням української візи. Про це повідомила пресслужба Кривбасу.

Ігор Бойко помітив цікавий нюанс у трансферній політиці Кривбаса – Прінс не є першим футболістом, який перебрався до команди Вернидуба з Іслочі.

«Нападник Даніель Соза теж прийшов як вільний агент на початку 2023 року, перед тим покинувши Іслочь. А слова на офіційому сайті клубу були такими: «Ислочь договорилась о переходе Даниэля Созаха в другой клуб».

Також криворізький клуб поповнив з білоруської команди ще й Дібанго.

«І нарешті Іван Дібанго грав за Іслочь, був придбаний естноснькою Левадією влітку 2022 року, але чомусь не зіграв жодного матчу та перейшов в Кривбас на правах оренди. А тепер знову орендований Кривбасом. Цікавий факт, еге ж», — написав Бойко у своєму телеграм-каналі.

  • Новачок отримав в Кривбасі номер 80. Контракт підписаний терміном на 4 роки.
  • На даний момент команда Вернидуба із 20 очками в активі посідає перше місце в чемпіонаті України.
  • Після паузи на збірні криворізьці відновить виступи в УПЛ поєдинком проти Металіста 1925 (20 жовтня).