«Хочете, щоб він був як Мессі?»: Ребров жорстко відповів журналісту на питання про Мудрика – відео моменту

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
944
0 голосів
«Хочете, щоб він був як Мессі?»: Ребров жорстко відповів журналісту на питання про Мудрика – відео моменту
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер національної команди України Сергій Ребров після перемоги над Північною Македонією (2:0) встав на захист вінгера Михайла Мудрика у суперечці з журналістом.

Сьогодні, 14 жовтня, збірна України у Празі обіграла Північну Македонію із рахунком 2:0 в матчі відбору до чемпіонату Європи 2024 року.

Після поєдинку журналіст звернувся до Сергія Реброва з провокаційним питанням щодо неефективної гри Михайла Мудрика.

«Хотів би у вас спитати на рахунок Мудрика: сьогодні він не реалізував багато моментів, які в нього перспективи взагалі? В Челсі в нього йде не дуже добре, в збірній, як ви бачите, теж».

Наставник синьо-жовтих встав на захист півзахисника своєї команди та лондонського Челсі, заявивши, що Михайло працює над тим, щоб покращити свою гру.

«Почекайте, не я бачу, а це ви так бачите. Скільки років Мудрику? Що ви хочете, щоб він був як Мессі вже зараз? 

Я вважаю, що крок за кроком він намагається грати краще, коли ти граєш в Челсі, то це дуже важливо. Ви запитуєте, яка перспектива гравця, який вже виступає за Челсі».

Ребров запевнив, що, на його думку, у Мудрика все ще попереду.

«Я вважаю, що у Михайла все попереду, він дуже багато працює і я не думаю, що сьогодні була якась невдала його гра, він дуже допомагав команді і те, що він не забив, ну іноді буває таке, але він намагається, він створює моменти».

▶️ Відео відповіді Сергія Реброва на провокаційне питання щодо Михайла Мудрика дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Зазначимо, що Мудрик був визнаний найгіршим футболістом матчу з Північною Македонією за версією статистичних порталів.
  • Збірна України провела шість матчів, набрала десять очок та посідає друге місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.

Розклад матчів збірної України на груповому етапі відбору на Євро-2024

  • Мальта - Україна, 17 жовтня о 21:45;
  • Україна - Італія, 20 листопада, 21:45.