Збірна України перемогла Північну Македонію у відборі Євро-2024: відео суперголу Судакова та шедевру Караваєва

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
904
0 голосів
Збірна України перемогла Північну Македонію у відборі Євро-2024: відео суперголу Судакова та шедевру Караваєва
Гравці збірної України. Фото: Оксана Васильєва
У суботу, 14 жовтня, збірна України зіграла з Північною Македонією в номінально домашньому матчі відбору Євро-2024. Поєдинок завершився перемогою команди Сергія Реброва з рахунком 2:0.

Збірна України активніше розпочала поєдинок, ніж суперник. Небезпеку біля воріт Північної Македонії створювали Довбик та Мудрик, але результативний удар записав на свій рахунок інший гравець команди Реброва.

На 30-й хвилині матчу Судаков отримав пас від Зінченка та пробив здалеку з центральної зони, влучив у суперника, а рикошет від Серафімова полетів у правий кут подалі від голкіпера.

Під кінець тайму македонці мали можливість зрівняти рахунок, але свою майстерність продемонстрував Трубін.

На 59-й Довбик втік до лівого флангу контратаки, після чого з кута штрафного закинув усередину на Мудрика, але той пробив точно в Дімітрієвські. Майже відразу Матвієнко замикав подачу з кутового, але номінальних гостей врятувала поперечка.

▶️ Відео голів матчу Україна – Північна Македонія дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Ближче до кінця матчу Судаков був близький до другого голу у ворота македонців, але голкіпер суперника перевів м’яч у поперечину.

В доданий до другого тайму час Караваєв помітив, що голкіпер суперника вийшов далеко за межі воріт і скористався цим, забивши другий гол нашої збірної.

Відбір на Євро-2024, група С, сьомий тур

Україна – Північна Македонія – 2:0

Голи: Судаков, 30, Караваєв, 90+5

Збірна України провела шість матчів, набрала десять очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.

Розклад матчів збірної України на груповому етапі відбору на Євро-2024

  • Мальта - Україна, 17 жовтня о 21:45;
  • Україна - Італія, 20 листопада, 21:45.