Підсилення для Реброва напередодні матчу з Північною Македонією: до збірної України приєднались два гравця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3315
0 голосів
Підсилення для Реброва напередодні матчу з Північною Македонією: до збірної України приєднались два гравця
Сергій Ребров. Фото: УАФ
До розташування національної збірної України, яка нині базується в столиці Чехії Празі, доєдналися останні два виконавці зі списку Сергія Реброва. Тепер під орудую тренера знаходяться 26 футболістів.

Обойма повна. До табору синьо-жовтих прибули захисник Дніпра-1 Олександр Сваток та голкіпер донецького Шахтаря Дмитро Різник. Отож, тепер у розташуванні збірної — усі 26 викликаних виконавців.

Напередодні Сергій Ребров також провів перше на зборі теоретичне заняття. 

З інших важливих новин із табору головної команди країни, варто виокремити інформацію про центрального захисника Дениса Попова.  Відомо, що динамівець вже змінив місце виконання індивідуальних відновлювальних вправ із тренажерного залу на відкритий простір. На вечірньому тренуванні Попов працював під наглядом реабілітолога.

Решта колективу виконувала ігрові вправи на завершення атаки. Робота на тренуванні відбувалася в інтенсивному ключі — збірна України ввійшла в процес безпосередньої підготовки до матчу з Північною Македонією.

Інформує пресслужба УАФ.

  • Поєдинок проти Північної Македонії підопічні Сергія Реброва проведуть вже найближчої суботи, 14 жовтня, а 17 жовтня синьо-жовті на виїзді зіграють з Мальтою.
  • В першому матчі Україна перемогла Північну Македонію в Скоп'є (3:2).
  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • На чолі групи С Англія в якої 13 очок. Друга сходинка наразі за італійцями. У сквадри адзурри, як і в України сім очок, але краща різниця забитих пропущених. 
  • Північна Македонія має в активі також сім пунктів. В останніх двох іграх відбору македонці перемогли Мальту (2:0) та розписали результативну нічию проти Італії (1:1).