«Якщо так зробити, то шансів у Північної Македонії майже не буде»: Караваєв – про настанову Реброва у збірній

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3424
0 голосів
«Якщо так зробити, то шансів у Північної Македонії майже не буде»: Караваєв – про настанову Реброва у збірній
Олександр Караваєв. Фото: Google
Захисник національної збірної України Олександр Караваєв розповів про налаштування в колективі Сергія Реброва на жовтневі матчі відбору до Євро-2024.

Олександр Караваєв  одразу дав зрозуміти, що всім тим, хто завчасно ховає збірну України у відборі на чемпіонат Європи, не варто цього робити, бо вся боротьба в групі С ще попереду.

«Все залежить від нас. Якщо три матчі виграємо, то друга сходинка наша. Тренер на першому тренуванні сказав також, що все залежить від нас. 

Якщо вийти та виконувати настанови тренера, бути дуже зарядженим, то майже не буде шансів у Північної Македонії. У нас є ціль, є наші завдання і коли ми виконуємо настанови тренера - все для нас виходить з позитивним результатом». 

Пригадав Караваєв і епічний камбек з 0:2 в першому матчі проти балканців.

«Якщо все зробити правильно з перших хвилин, то можна досягти результату вже у першому таймі, потім вже більш спокійно і врівноважено грати. 

А може бути таке, що вся гра буде важкою», – сказав Караваєв в інтерв’ю телеграм-каналу ВЗБІРНА.

  • Найближчої суботи, 14 жовтня, команда Сергія Реброва проведе поєдинок проти Північної Македонії, а 17 жовтня на виїзді з Мальтою.
  • В першому матчі Україна перемогла Північну Македонію в Скоп'є (3:2).
  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • На чолі групи С Англія в якої 13 очок. Друга сходинка наразі за італійцями. У сквадри адзурри, як і в України сім очок, але краща різнця забитих пропущених.