«Втратили мʼяч, він пішки йде»: Сабо назвав винуватців поразки Динамо від Полісся

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3740
0 голосів
«Втратили мʼяч, він пішки йде»: Сабо назвав винуватців поразки Динамо від Полісся
Полісся – Динамо. Фото: ФК Полісся
Колишній головний тренер Динамо Йожеф Сабо залишився розчарований поразкою киян Поліссю (2:3) у гостьовому поєдинку десятого туру чемпіонату України.

Ексголовний тренер Динамо (Київ) Йожеф Сабо розкритикував біло-синіх за поразку Поліссю (2:3) у десятому турі УПЛ.

«В Динамо немає жодного гравця, якого можна виділити. Просто середні футболісти. Тому такі й результати. Великі проблеми в захисті. Так само як і в Шахтарі – немає центральних захисників. Максим Дячук, Олександр Сирота – слабенькі. Але потрібно ж захищатися всією командою».

В експерта виникли запитання й до наставника Динамо Мірчі Луческу.

«Друге питання: в яку тактику грав Луческу? Втратили мʼяч в атаці, потрібно миттєво накривати й заважати розвивати контратаки. У Динамо і це не виходить. А пресинг? Вони тільки удають, що пресингують».

На думку Сабо, лідери команди також не справляються зі своїми обов’язками.

«Я не хочу їх критикувати, але як такої команди там немає. Це не команда рівня єврокубків. Також відсутня ігрова дисципліна. Віталій Буяльський хоч і забив два голи, а в захисті він хоч чимось допомагає? Ні. Втратили мʼяч, він пішки йде. Так не можна».

Спеціаліст підкреслив, що основні проблеми біло-сині відчувають через невдалу гру в центрі поля.

«Середньої лінії взагалі нема, окрім Володимира Бражка. Але він один. Весь центр поля все програє. В такому випадку чекай поразок», – заявив Сабо у коментарі УПЛ ТБ.

  • Нагадаємо, що Сабо очолював Динамо у 1992 та 1994 році, а також з 1995 по 1997 рр., з 2004 по 2005 рр. та у 2007 році;
  • Кияни після семи зіграних матчів мають у своєму активі 15 набраних очок та посідають п’яту сходинку в турнірній таблиці УПЛ.