«Усик дуже сильно хотів опинитися на полі»: Денисов висловився про неймовірний камбек Полісся у матчі з Динамо

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
17250
0 голосів
«Усик дуже сильно хотів опинитися на полі»: Денисов висловився про неймовірний камбек Полісся у матчі з Динамо
Футболісти Полісся, фото: ФК Полісся
Директор з медіа, маркетингу та спонсорства Полісся Олександр Денисов ексклюзивно для sport-express.ua прокоментував неймовірну перемогу житомирської команди над Динамо (3:2) в рамках 10-го туру УПЛ.

Полісся на своєму полі приймало Динамо у десятому турі чемпіонату України. Кияни двічі вели у рахунку завдяки дублю Віталія Буяльського, але житомирська команда зуміла переломити хід зустрічі і у меншості вирвати перемогу – 3:2.

Після цього тріумфу Полісся набрало 19 очок та очолило турнірну таблицю УПЛ, випереджаючи Шахтар на один бал, але «гірники» мають гру в запасі.

Редактор сайту sport-express.ua після фінального дізнався у директора ФК Полісся (Житомир), багаторічного очільника ТК Футбол 1/2/3 Олександра Денисова його думку про матч.

«Я впевнений, що команда не зловить зірку, ще занадто рано для цього»

– Олександре Анатолійовичу, які ваші враження від гри як працівника Полісся, вболівальника та футбольного експерта?

– Я дуже щасливий, що спостерігаю за цим історичним успіхом, сидячі в секторі Полісся. Перемога над Динамо – це надзвичайна подія для Житомира, команди і клубу. Окрім перемоги, найголовніше те, як команда повернулась у гру та показала характер. 

Можна сказати, що швидкий гол Динамо спрацював не на користь киян, а на користь Полісся. Житомирська команда зрівняла рахунок, а потім, залишившись у меншості, не опустила голову, а забила ще двічі. Якийсь неймовірний камбек для новачка УПЛ і взагалі для українського футболу!

Ми всі дуже щасливі! В першу чергу я вітаю всіх житомирських уболівальників. Це успіх команди і нашого президента – Геннадія Буткевича, який доклав надзусиль у міжсезоння та посилив команду. Окрема подяка Юрію Калитвинцеву, який зміг налаштувати підопічних на матч проти своєї колишньої команди. Полісся не зламалося, а грало до кінця і в підсумку дотиснуло суперника.

– Полісся зараз на першому місці в УПЛ, але Юрій Калитвинцев каже, що налаштовує своїх гравців не дивитись у турнірну таблицю. Скажіть чесно, Геннадій Буткевич думає про топ-3 у цьому сезоні або можливо, навіть, чемпіонство?

– Я впевнений, що президент і головний тренер зараз точно не дивляться у турнірну таблицю. Це ті люди, які не літають десь у хмарах. Для Полісся все тільки починається, зіграно лише третину чемпіонату. 

Але я впевнений, що команда не зловить зірку, ще занадто рано для цього. Перемога над Динамо надасть Поліссю наснаги та впевненості, – що все по плечу, якщо ти граєш до останньої секунди. 

«Під час матчу Усик сказав, що обов’язково зіграє за Полісся в офіційній грі»

– Як Геннадій Буткевич відреагував на гру та результат?

– На жаль, сьогодні президент був відсутній на грі. Він зараз перебуває у бізнес-відрядженні на міжнародних зустрічах, пов’язаних із допомогою Україні. Тому я можу тільки уявляти, які в нього були емоції після неймовірного камбеку. 

– Ви спостерігали за матчем у компанії Олександра Усика. Розкажіть, що чемпіон світу з боксу казав під час гри та після фінального свитка?

– У мене склалося враження, що Усик дуже сильно хотів опинитися на полі. Під час матчу ми обмінювались думками і він сказав, що обов’язково зіграє за Полісся в офіційній грі. 

Олександр Усик, фото: ФК Полісся

Зараз вже точно відомо, що між Олександром та Ф’юрі відбудеться бій, тому потрібно враховувати його підготовку, але він сказав, що точно зіграє за Полісся. Тож будемо чекати.

У другому таймі Олександр так підтримував та заряджав з трибун Полісся, що гравці його чули навіть з поля. Він супермотиватор та драйвер для команди. 

– Усик заходив в роздягальню Полісся?

– Так, після гри він пішов до роздягальні привітати команду.