«Дуже важко психологічно»: Шаран відреагував на десяту гру поспіль Миная без перемог та останнє місце в УПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1215
0 голосів
«Дуже важко психологічно»: Шаран відреагував на десяту гру поспіль Миная без перемог та останнє місце в УПЛ
Володимир Шаран. Фото: Google
Головний тренер закарпатського Минаю Володимир Шаран прокоментував підсумковий результат поєдинку дев'ятого туру української Прем'єр-ліги проти Оболоні (0:1).

Після поразки від Оболоні (0:1), Володимир Шаран відверто зізнався, що в його підопічних нині є певні проблеми психологічного характеру, через які безвиграшна серія Минаю затягнулася на десять поєдинків (враховуючи гру в Кубку України проти Вікторії (0:1).

«Видно було, що в першому таймі хлопці нервували. Хоча ми створили декілька нагоди, якщо б реалізували їх, забили б першими... 

Ми не програли боротьбу. Я хлопцям у роздягальні сказав, що ми знову пропустили необов’язковий гол. Дуже важко психологічно, коли команда не виграє», – сказав Шаран в післяматчевому інтерв’ю в ефірі УПЛ ТБ.

  • Після поразки від Оболоні Минай, як і раніше, продовжує знаходитися на самому дні турнірної таблиці української Прем'єр-ліги: три очки, 16-те місце. 
  • В наступному турі Минай вирушить в гості до Руху. Поєдинок у Львові заплановано на восьме жовтня. Початок гри о 15:00.