«Після початку війни Артем п'є щодня» колишня зірка Динамо відверто розповів про проблеми Мілевського

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1139
0 голосів
«Після початку війни Артем п'є щодня» колишня зірка Динамо відверто розповів про проблеми Мілевського
Артем Мілевський. Фото: Google
Колишній захисник київського Динамо Горан Попов поділився думками про екснападника столичного гранда Артема Мілевського, який зараз переживає важкі часи та бореться з алкоголізмом.

У четвер, 21 вересня, ексфорвард Шахтаря Євген Селезньов розповів сайту sport-express.ua, що він разом з іншими друзями Артема Мілевського хотів доставити його у лікарню, у зв’язку із важким станом здоров’я.

Широкий резонанс ситуація з ексзіркою Динамо отримала після того, як Мілевський опублікував у своєму інстаграмі сторіс, де він знаходиться у стані сильного алкогольного сп’яніння та має жахливий зовнішній вигляд.

Горан Попов зізнався, що Артем Мілевський мав проблеми з випивкою ще за часів виступів у Динамо. Колишній нападник киян часто пригощав великі компанії друзів та не інвестував кошти у майбутнє.

«Коли він був тверезий, погоджувався: «Горане, ти правильно говориш». Але коли випивав, його голова змінювалася. Він сам для себе був поганим. 

Коли в ресторані гуляли його друзі, 15-20 осіб, я завжди бачив, що Мілевський не дозволяв нікому платити, завжди сам закривав рахунки».

Македонець сказав, що українець знаходиться у депресії більше півроку.

«Він мій друг, і я завжди готовий йому допомогти. Але в останні 6-8 місяців він зовсім загубився, пропав для всіх наших знайомих». 

Ексзахисник заявив, що тривалий час Мілевський п’є алкоголь кожного дня.

«У нас є спільний друг, у якого Мілевський буває через день, і він розповідав, що після початку війни Артем п'є щодня. 

Ось буквально щодня, не перестаючи. Антон говорив, що якщо Мілевський не піде лікуватися, то йому буде погано».

Але зі столиці України колишня зірка футболу їхати не хоче.

«Я питав Артема, чому він не їде з Києва, він чітко відповів, що не хоче, що грав там у Динамо, що нікуди не поїде. Потім я йому писав, але він не відповідав».

Екслегіонер столичної команди вважає, що Артему треба заспокоїтись і зрозуміти, що алкоголь не допоможе йому.

«Я бачив його фото: якщо ти через рік після завершення кар'єри набрав 30 кг, це ненормально. Це серйозна проблема. Треба заспокоїтися, продовжувати жити, працювати. 

Коли немає роботи, ти тільки п'єш і залишаєшся наодинці з поганими думками. Алкоголь не вирішує проблему», — сказав Попов в інтерв'ю РБ.