«Ледве на ногах стоїть»: Мілевський шокував вболівальників своїм станом – красномовне відео

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
805
0 голосів
«Ледве на ногах стоїть»: Мілевський шокував вболівальників своїм станом – красномовне відео
Артем Мілевський. Фото: Google
Колишній форвард національної збірної України та київського Динамо, гульвіса Артем Мілевський, продовжує шокувати громадськість своїм способом життя на спортивній пенсії.

Схоже, Артему Мілевському дійсно потрібна допомога кваліфікованого спеціаліста-нарколога.

Напередодні колишній динамівець, який і раніше не гребував постити доволі дивні фото та відео, на яких неозброєним оком було видно, що він перебуває в стані алкогольного сп'яніння, опублікував сторіз, що просто підірвало мережу.

На ньому Мілевський ледь тримався на ногах і ворочав язиком.

▶️ Відео з Артемом Мілевський під шафе можна переглянути за посиланням

Сотні підписників Артема відреагували на побачене і замість глумитися, закликають особисто Мілевського та тих, хто має на нього хоч якийсь вплив, допомогти йому.

«Спорт Експрес» відібрав для своїх читачів найцікавіші коментарі:

dkolomatskyi: «Мужики, хто особисто знає Артема. Треба якось рятувати Артема. Ви ж бачите, що з ним зараз коїться. Якщо у вас немає на нього часу - привезіть його до мене в село. Знайдемо йому роботу, трохи приведемо в порядок мужика. Без сарказму».

georgii_podolskiy: «Тьома, візьми себе в руки, мужик. Нах*ра таке робити з собою».

_11_dima_1_1_: «Допоможіть Мілі, людина уходить від нас».

petrenkoandreiii: «Б*я не вірю своїм очам».

natasadergacova: «Та він ледве на ногах стоїть».

alex_lit2727: «Боляче дивитися , тут не приколи треба писати типу «налийте йому», а подумати як допомогти Людині, і гравцю на якого ще недавно рівнялась молодь».

  • Артем Мілевський за свою кар'єру грав за такі команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватський Хайдук, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіентепспор.
  • У складі національної збірної України натуралізований білорус провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири результативні передачі.