«Це заслуговує на повагу»: комерційний директор Шахтаря зробив комплімент Вересу за спосіб трансляції кубку

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
681
0 голосів
«Це заслуговує на повагу»: комерційний директор Шахтаря зробив комплімент Вересу за спосіб трансляції кубку
Верес. Фото: Google
Комерційний директор Шахтаря Дмитро Кириленко розказав про трансляцію кубкового матчу з Вересом (3:0) на YouTube-каналі рівненського клубу за платною підпискою.

Дмитро Кириленко поділився враженнями щодо трансляції кубкового матчу з Вересом (3:0) на YouTube-каналі рівненського клубу за платною підпискою:

«Бажання Вереса спробувати щось нове, на чомусь заробити – воно заслуговує на повагу. Тому що насправді вони стали першими в Україні, хто спробував ось цю модель спонсорства та продажу трансляції в ютубі. Їхнє бажання щось спробувати самостійно заслуговує на повагу.Головне питання: яких цифр вони досягли, і що далі з цим робити.

Вони, мабуть, там продали якусь кількість. Далі має бути якась математика, скільки вони на цьому заробили, скільки вони витратили. Тому я б це розцінював як їхнє бажання спробувати, проаналізувати, а далі вже приймати рішення на підставі цього», – комерційний директор Шахтаря в коментарі для Tribuna.

  • Вартість перегляду одного матчу Вереса становитиме 17 гривень 50 копійок.
  • Місячна підписка на каналі рівнян коштуватиме 35 гривень.
  • Між собою Шахтар та Верес провели вже 17 матчів і двічі зіграли у Кубку України. У сезоні 2017/18 вони зустрілися у чвертьфіналі і тоді переможцем був Шахтар із рахунком 4:0.