«Гру Шахтарю зламав арбітр»: ван Леувен розкритикував суддю за невдачу з Рухом

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3188
0 голосів
«Гру Шахтарю зламав арбітр»: ван Леувен розкритикував суддю за невдачу з Рухом
Патрік ван Леувен. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер Шахтаря Патрік ван Леувен прокоментував нічию у виїзному матчі проти Руха (1:1) в рамках восьмого туру УПЛ. Спеціаліст залишився незадоволеним суддівством.

Головний тренер Шахтаря Патрік ван Леувен поділився своїми емоціями після поєдинку із Рухом (1:1) у восьмому турі УПЛ.

Спеціаліст залишився незадоволеним рішенням Віталія Романова напряму вилучити з поля Ярослава Ракицького на 21-й хвилині матчу за рахунку 1:0 на користь «гірників».

«Настрій дуже змінився після рішення вилучити Ракицького. Це смішне рішення. Такі типи арбітрів не повинні знаходитися на полі. Якщо ти не бачиш це сам, є ще ж арбітр на ВАРі. Неможливо давати червону за таке. Це був чистий відбір, спочатку гра в м’яч. Як я зрозумів від своїх колег, це щось звичне».

Ван Леувен не вважає, що на результат негативно повпливала участь «гірників» у матчі Ліги чемпіонів проти Порту (1:3) у вівторок.

«Я думаю, що зараз це не дуже важливо. Цей матч був зруйнований арбітром, це зробило нашу роботу складною, коли маєш таких непередбачених арбітрів».

На думку тренера, його команда могла збити ще один гол, навіть граючи у меншості.

«Вважаю, ми створювали моменти та добре захищалися. Думаю, що ми навіть заслужили на другий гол, якби грали точніше», – заявив тренер в інтерв’ю УПЛ ТБ.

  • Зазначимо, що Шахтар після восьми матчів посідає перше місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи в активі 18 набраних очок;
  • Наступну гру в чемпіонаті донеччани проведуть 30 вересня проти Ворскли у Львові.