Рух зіграв внічию з Шахтарем: донецька команда грала в меншості після видалення Ракицького

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1499
0 голосів
Рух зіграв внічию з Шахтарем: донецька команда грала в меншості після видалення Ракицького
Рух – Шахтар. Фото: Рух
Шахтар у матчі з Рухом, попри вилучення, був попереду 71 хвилину, але команда Віталія Пономарьова змогла зрівняти рахунок та здобути бал в грі восьмого туру УПЛ.

23 вересня в матчі восьмого туру УПЛ на «Арені Львів» зустрілися Рух та Шахтар. Гра вже з перших хвилин видалася напруженою. Господарі поля взяли ініціативу в свої руки, але першим голом у матчі відзначився Судаков.

Згодом ще один гравець Шахтаря був у епіцентрі подій. Ракицький, на перший погляд, у підкаті проти Квасниці зіграв у межах правил, але арбітри VAR були іншої думки. Як наслідок – червона для центрбека «гірників», які вже на 21 хвилині залишилися у меншості.

Згодом Рух зусиллями Пастуха зрівняв рахунок, але через офсайд гол не було зараховано. Тож на перерву команди пішли за мінімальної переваги Шахтаря.

Голи та вилучення Ракицького дивіться у Telegram–каналі FanDay за посиланням.

Одразу після виходу колективів з роздягальні Рух знову забив, але знову гравець львівської команди опинився поза грою. Потім незарахованим голом відзначився вже Шахтар.

Далі Рух продожував тиснути на ворота, хоча і від Шахтаря не гостроти бракувало. Втім, саме господарі поля поставили крапку в матчі. Слюбик гарним ударом з-за меж карного майданчика пробив у дев'ятку воріт Різника та зрівняв рахунок.

На більше в команд не вистачило ані часу, ані сил. Нічия в матчі Руху та Шахтаря.

Футбол. УПЛ. Восьмий тур.

Рух – Шахтар – 1:1

Гол: Слюбик 88 – Судаков 17

Вилучення: Ракицький 21

  • Вилучення Ракицького стало п'ятим серед гравців Шахтаря після восьми турів УПЛ.
  • Для самого центрбека ця червона картка стала восьмою у кар'єрі.
  • Шахтар, попри нічию, Рухом повернув собі перше місце у турнірній таблиці, яке після перемоги над Ворсклою (4:1) посідав Кривбас.
  • Львів'яни ж за підсумками даного поєдинку – шості.