Кривбас розгромив Ворсклу: команда Вернидуба вийшла на перше місце в чемпіонаті України

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
654
2 голоси
Кривбас розгромив Ворсклу: команда Вернидуба вийшла на перше місце в чемпіонаті України
Віктор Скрипник та Юрій Вернидуб. Фото: ФК Ворскла
У суботу, 23 вересня, Кривбас в гостях здолав Ворсклу (4:1) в рамках восьмого туру чемпіонату України. Героєм матчу став хавбек криворіжців Олег Кожушко.

Кривбас переграв Ворсклу (4:1) у восьмому турі УПЛ.

Першими у цій грі забили полтавці. На 18-й хвилині підопічні Віктора Скрипника розіграли яскраву комбінацію, у який асистентом виступив Руслан Степанюк, а вирішального удару завдав Артем Челядін.

На 31-й хвилині Кривбас зрівняв рахунок у матчі. Джихад Бізімана відпасував на Максима Задераку, а той виконав подачу до штрафного майданчика господарів. М’яч у підсумку безперешкодно влетів у ворота, бо голкіпера Ворскли Павла Ісенка дезорієнтував Олег Кожушко, який невдало спробував завдати удару.

На 36-й хвилині гри Кривбас вже вийшов вперед. Команда провела швидку атаку, у якій Юрій Вакулко вивів віч-на-віч із голкіпером суперника Кожушка. Той точним ударом вразив ціль.

На 51-й хвилині зустрічі знову відзначився Кожушко. На цей раз він скористався відскоком м’яча після невеличкої «пожежі» біля володінь Ісенка, і розстріляв ворота.

На 83-й хвилині поєдинку Кривбас добив суперника. Роман Дебелко та Іван Дібанго організували двоходівку, у які перший асистував, а другий з меж штрафного майданчика точним ударом у верхній кут воріт не залишив шансів голкіперу суперника.

Ворскла – Кривбас – 1:4

Голи: 18, Челядін – 31, Задерака, 36, 51 Кожушко, 83, Дібанго

23 вересня. 17:00. Полтава. Стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського

  • Безкомпромісна серія Ворскли в УПЛ досягла 13 ігор (вісім перемог, шість поразок);
  • Безпрограшна гостьова серія Кривбасу в чемпіонаті України дійшла до чотирьох матчів (три перемоги, одна нічия);
  • Ворскла із дев’ятьма балами в активі після семи зіграних зустрічей розташувалася на дев’ятому місці;
  • Кривбас після восьми зіграних поєдинків має в активі 17 очок та посідає перше місце в турнірній таблиці УПЛ;
  • Наступну гру в чемпіонаті України Ворскла проведе 30 вересня на виїзді проти Шахтаря. Кривбас 1 жовтня в рамках регулярної першості вдома прийматиме Рух.