«В перші 30 хвилин була завдана надто велика шкода»: російський оглядач від УЄФА виніс свій вирок Шахтарю

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
398
0 голосів
«В перші 30 хвилин була завдана надто велика шкода»: російський оглядач від УЄФА виніс свій вирок Шахтарю
Шахтар проти Порту. Фото: Google
На матчі першого туру групової стадії Ліги чемпіонів між донецьким Шахтарем та Порту спостерігачем-оглядачем від УЄФА був представник із росії.

Журналістом-оглядачем, який написав коротке резюме про матч між українським Шахтарем та Порту (1:3) для офіційного сайту УЄФА, був Євгеній Поляков – представник країни-терориста.

Російський журналіст вважає, що «гірники» втратили всі шанси на успіх у перші півгодини, коли пропустили тричі від португальців.

«Обнадійлива гра Шахтаря у другому таймі, але в перші 30 хвилин після трьох пропущених м’ячів була завдана надто велика шкода.

Молодій команді ван Леувена потрібно буде вдосконалюватися, але у цьому груповому етапі Ліги чемпіонів залишилося багато часу», – написав Поляков.

  • У паралельному матчі нашої групи каталонська Барселона розгромила бельгійський Антверпен із рахунком 5:0 та очолила квартет.
  • Донецька команда в наступному поєдинку зустрінеться з Антверпеном на виїзді. Матч заплановано на 4 жовтня. Початок о 19:45.
  • До цього «гірники» на внутрішній арені проведуть матчі з львівським Рухом (23.09) та полтавською Ворсклою (30.09) в рамках УПЛ, а також із рівненським Вересом у Кубку України (26.09).