«У нього було багато помилок»: Луческу залишився невдоволеним автором переможного голу Динамо

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
175
0 голосів
«У нього було багато помилок»: Луческу залишився невдоволеним автором переможного голу Динамо
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Головний тренер Динамо Мірча Луческу прокоментував перемогу своєї команди над Ворсклою (2:0) у сьомому турі чемпіонату України. У наставника залишилися претензії до Назара Волошина.

Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу висловився після перемоги своєї команди над Ворсклою (2:0) у сьомому турі УПЛ.

«Дуже важкий матч для нас. Нам вдалося забити швидкий м’яч, хотіли забити ще, і для цього було багато шансів, особливо в перші 15 хвилин. Потім почали припускатися помилок, намагалися грати швидко, але хибили в технічних моментах, позиційно. При цьому ми повністю контролювали гру».

Спеціаліст також прокоментував перший вихід у стартовому складі хавбека Володимира Бражка після трансферу у Вестерло багаторічного капітана Динамо Сергія Сидорчука.

«Він дуже хороший футболіст, і я вимагаю від нього дуже багато. Бражко може самотужки змінити ритм гри, але те ж саме можна сказати й про інших наших гравців».

Луческу зазначив, що в нього залишилися претензії до вінгера Назара Волошина, пропри те, що він відкрив рахунок у матчі на п’ятій хвилині.

«У нього було сьогодні було багато помилок, особливо під час контратак. Саме тому я його замінив. У нього були чудові моменти, аби забивати ще, також він мав індивідуально обігрувати суперників. Але це не проблема, оскільки він ще молодий гравець», – цитує Містера пресслужба Динамо.

  • Зазначимо, що Динамо після чотирьох зіграних матчів вийшло на сьоме місце в турнірній таблиці УПЛ із дев’ятьма набраними балами в активі;
  • Свою наступну гру в рамках регулярної першості кияни проведуть 23 вересня на виїзді проти ЛНЗ.