Кривбас обіграв Верес: команда Вернидуба піднялася в зону Ліги чемпіонів

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
247
0 голосів
Кривбас обіграв Верес: команда Вернидуба піднялася в зону Ліги чемпіонів
Кривбас - Верес. Фото: ФК Кривбас
У неділю, 17 вересня, Кривбас вдома приймав Верес (2:1) в рамках сьомого туру чемпіонату України. Підопічні Юрія Вернидуба завдяки перемозі продовжили свою безпрограшну серію до шести матчів.

Кривбас переміг Верес (2:1) у матчі сьомого туру УПЛ та увірвався в зону Ліги чемпіонів.

Господарі відкрили рахунок у грі на 11-й хвилині. Данило Бескоровайний скористався невдалим перехопленням прострілу Євгенієм Пастом вздовж воріт власних воріт, та переправив м’яч у сітку.

Верес відповів своїм голом на 34-й хвилині із пенальті. Покарання, яке було призначене за гру рукою у власному штрафному майданчику Максимом Задеракою, впевнено реалізував Валерій Кучеров.

В другій половині зустрічі Кривбас вирвали перемогу. На 85-й хвилині простріл із флангу Івана Дібанго вдало замкнув Хрвоє Іліч.

Кривбас – Верес – 2:1

Голи: Бескоровайний, 11, Іліч, 86 – Кучеров, 34

17 вересня. 17:00. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник»

  • Безпрограшна серія Кривбаса в УПЛ досягла шести матчів (чотири перемоги, дві нічиї);
  • Для господарів цей поєдинок став 670-м в УПЛ в історії;
  • Кривбас після семи зіграних матчів набрав 14 очок та розташувався на другій сходинці в турнірній таблиці УПЛ. Верес із чотирма пунктами в активі поки посідає 15-е місце;
  • Кривбас свій наступний матч в УПЛ проведе 23 вересня в гостях проти Ворскли. Верес в рамках чемпіонату 22 вересня на виїзді протистоятиме Оболоні.