«В наступній грі так може не пощастити»: експерт назвав слабкі сторони Трубіна після його дебюту за Бенфіку

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
327
0 голосів
«В наступній грі так може не пощастити»: експерт назвав слабкі сторони Трубіна після його дебюту за Бенфіку
Анатолій Трубін. Фото: Google
Головний тренер друголігового Хуста, колишній воротар Динамо з Ірпеня та Білої Церкви Володимир Циткін, прокоментував дебютну гру Анатолія Трубіна в складі Бенфіки.

Володимир Циткін детально проаналізував гру Анатолія Трубіна в його першому матчі за лісабонську Бенфіку проти Візели (2:1) й виокремив слабкі сторони у грі голкіпера.

«Перше – це воротарська техніка, прийом м'яча. Друге, що найважливіше – гра на виходах. Навіть у матчі проти Візели у Трубіна було кілька моментів, коли він міг зайняти більш агресивну позицію та зіграти на перехопленні.

Пощастило, що суперники двічі вдарили вище воріт, але в наступній грі так може не пощастити».

Наступну гру «орли» зіграють вже найближчої середи в Лізі чемпіонів проти австрійського РБ Зальцбург і Трубін спостерігатиме за цим поєдинком з лави для запасних, впевнений Циткін.

«Я б на місці Шмідта (головний тренер Бенфіки, – прим. «СЕ») не ризикнув поки що випускати його на такому турнірі. Це логічне рішення. 

У Лізі чемпіонів має грати воротар, який довше перебуває у складі. Трубін ще проходить адаптацію до нової команди», – розповів Циткін в інтерв’ю «Українському футболу».

  • Дебют Анатолія Трубіна у светрі Бенфіки припав на поєдинок проти Візели (2:1).
  • Лісабонський клуб заплатив Шахтарю за Трубіна десять мільйонів євро (плюс один млн євро бонусу), залишивши за собою також 40% від наступного трансферу голкіпера.
  • Контракт Трубіна з Бенфікою чинний до 30 червня 2028 року.
  • Transfermarkt оцінює українця у 22 мільйони євро.