«Має проблеми з рівновагою»: Мілевський шокував хорватські ЗМІ після скандального відео

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
670
0 голосів
«Має проблеми з рівновагою»: Мілевський шокував хорватські ЗМІ після скандального відео
Артем Мілевський. Фото: Google
Хорватські журналісти переймаються станом здоров’я колишнього форварда київського Динамо, Спліта та Хайдука Артема Мілевського після потрапляння у мережу шокуючого відео за його участі.

Не так давно на сторінці Артема Мілевського в інстаграмі було опубліковано відео, на якому колишня зірка Динамо і збірної України підписує м'яч і футболку для благодійного аукціону.

На відео ексфорвард постав у не найкращому стані. Ймовірно, що Мілевський був не тверезий. Помітили це і хорватські ЗМІ, які стежать за життям колишнього нападника Хайдука і Спліта.

▶️ Скандальне відео з Артемом Мілевський дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Побачене на відео занепокоїло та шокувало хорватських журналістів.

«38-річний Артем Мілевський опублікував відео, на якому підписує реквізит київського Динамо і віддає його на аукціон, щоб допомогти Україні. 

Але вболівальників хвилює те, який вигляд має колишній гравець Хайдука сезону 2014/15. У похмурий і дощовий день він носить сонцезахисні окуляри і має проблеми з рівновагою» , — пише 24sata. 

  • Мілевський за свою кар'єру грав за такі команди як, Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, Конкордію, Минай, Кішварду та Газіентепспор.
  • За київський гранд екснападник виступав із 2003 по 2013 роки. (276 матчів, 88 голів, 54 асисти).
  • У складі національної збірної України натуралізований білорус провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири результативні передачі.
  • Артем офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.