«Старався діяти проти іншого захисника»: гравець збірної Італії приголомшив Довбика

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
438
0 голосів
«Старався діяти проти іншого захисника»: гравець збірної Італії приголомшив Довбика
Артем Довбик. Фото: УАФ
Форвард іспанської Жирони та національної збірної України Артем Довбик прокоментував результат поєдиноку відбору на Євро-2024 проти Італії (1:2).

Артем Довбик після програного матчу на «Сан-Сіро», був максимально лаконічним і відзначив головну проблему України, через яку на його думку нашим гравцям так і не вдалося домогтися прийнятного результату.

«Позначилася втома після першого матчу (проти Англії, прим. – «СЕ»). Були епізоди, коли ми контролювали м’яч і було більше моментів навіть, ніж з Англією, але потрібно, щоб всі були готові на 100 відсотків з такими збірними». 

Також Артем виокремив і головного, скажімо так, винуватця, у складі Італії, який не дав йому розігнатися та відзначитися голом. 

«Відчувається рівень Бастоні, старався діяти проти іншого захисника (ймовірно мова про 19-річного Джорджо Скальвіні, – «СЕ»), він молодший і не такий досідчений. 

Бастоні - це гравець топ-рівня, він грає в Лізі чемпіонів. З такими захисниками приємно грати і проявити себе на такому фоні теж приємно» – сказав Довбик в інтерв’ю «ВЗБІРНА».

  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • Наступні поєдинки команда Реброва проведе вдома проти Північної Македонії (14 жовтня) та на виїзді з Мальтою (17 жовтня).