«Італія повністю переграла нас»: відверта заява Зінченка про шанси України вийти на Євро та гру Ярмоленка

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
758
0 голосів
«Італія повністю переграла нас»: відверта заява Зінченка про шанси України вийти на Євро та гру Ярмоленка
Олександр Зінченко. Фото: УАФ
Один з ключових гравців національної збірної України, захисник лондонського Арсенала Олександр Зінченко, прокоментував поєдинок відбору до Євро-2024 проти Італії (1:2).

Олександр Зінченко визнав, що в програній грі на «Сан-Сіро» цілком і повністю винні він та його партнери по команді. 

«Італійці повністю переграли нас: і за результатом, і за грою. Ми стали грати наприкінці другого тайму краще тільки тому, що італійці хотіли зберегти результат і трошки відійшли вниз. 

Вони домінували, володіли мячем, дуже добре комбінували, але коли ти це робиш, то втомлюєшся. Тому в кінці вони грали більше на результат».

Однак, навіть попри поразку, шанси України потрапити на Євро-2024 напряму, все ще зберігаються, впевнений Зінченко.  

«Нам потрібно брати свої очки в наступних матчах, а там далі побачимо.

Я розумію, багато будуть казати про гру-відповідь з італійцями, але ще до неї будуть матчі. Треба йти, як то кажуть, step by step».

Також Олександр підбадьорив Андрія Ярмоленка, якого після матчу в Мілані багато експертів розкритикували за доволі слабку гру.

«Ярмоленко – це лідер нашої команди, капітан. Я дуже радий, що він наближається до рекорду, він дуже важко працює над собою.  Це видно, коли приїжджаєш у збірну.

Я бажаю йому тільки успіхів і продовжувати в цьому дусі», – сказав Зінченко в інтерв’ю «ВЗБІРНА».

  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • Наступні поєдинки команда Реброва проведе вдома проти Північної Македонії (14 жовтня) та на виїзді з Мальтою (17 жовтня).