Не Ярмоленко: Маркевич та Сабо назвали «Лева матчу» у грі Італія – Україна, думки легенд співпали

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
10102
0 голосів
Не Ярмоленко: Маркевич та Сабо назвали «Лева матчу» у грі Італія – Україна, думки легенд співпали
Андрій Ярмоленко. Фото: УАФ
Колишній головний тренер національної збірної України Йожеф Сабо та наставник львівських Карпат Мирон Маркевич прокоментували результат поєдинку Італія – Україна, назвавши своїх фаворитів з команди Сергія Реброва.

На відміну від більшості вболівальників збірної України, Йожеф Сабо не вважає лідера київського Динамо Андрія Ярмоленка найкращим гравцем матчу проти Італії (1:2).

«Я не можу нікого виділити, бо ми більше захищалися. Хіба що Забарного та Коноплю можу виділити, вони старалися. Юхим непогано обробляє м'яч, постійно на швидкості летить уперед, встигає назад і у відборі непоганий.

У Забарного страховка хороша, він за верхові м’ячі постійно бореться, не поступається», – сказав Сабо в інтерв'ю «Спорт Експрес».

Не вразив Ярмоленко і не менш досвідченого фахівця, головного тренера львівських Карпат Мирона Маркевича.

Мирон Богданович був не таким багатослівним, як Йожеф Йожефович, але його фаворитом теж став гравець донецького Шахтаря.

«Напевно, найкращим гравцем в нашій команді був Конопля. Він досить непогано грав на бровці», – сказав Маркевич в інтерв’ю «Українському футболу». 

  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • Наступні поєдинки команда Реброва проведе вдома проти Північної Македонії (14 жовтня) та на виїзді з Мальтою (17 жовтня).