Довбик, Яремчук чи Ванат: Шевчук спрогнозував, хто вийде в нападі збірної України на матч з Італією

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
843
0 голосів
Довбик, Яремчук чи Ванат: Шевчук спрогнозував, хто вийде в нападі збірної України на матч з Італією
В’ячеслав Шевчук. Фото: Google
Колишній захисник збірної України, а нині спортивний директор Полісся, В’ячеслав Шевчук поділився думками щодо позиції форварда у головній команді на матч з італійцями.

У вівторок, 12 вересня, національна команда України у шостому турі відбору до чемпіонату Європи 2024 року на виїзді зустрінеться з Італією. Матч пройде у Мілані та розпочнеться о 21:45.

В’ячеслав Шевчук вважає, що на позиції нападника у збірної України присутня гарна конкуренція за місце у стартовому складі.

«Окрім Яремчука і Довбика є і Ванат. В перших матчах Ребров використовував саме його.

Бачу, що Довбик непогано адаптується в Іспанії, Яремчук також туди переїхав, а його Валенсія гарно себе проявляє - це все хороша конкуренція». 

Ексгравець збірної вважає, що на поєдинок з італійцями Сергій Ребров випустить Артема Довбика.

«Але я думаю, що на гру з італійцями у старті вийде Артем. Це обумовлено розподілом ігрового часу та відновленням. Довбик буде більш свіжий, із Англією він зіграв тільки 20 хвилин, тому, думаю, буде так собі маленька ротація у команді», - сказав Шевчук у коментарі «Футбол TIME».

  • У минулому турі Україна зіграла внічию проти Англії із рахунком 1:1. Так само закінчився і матч Італії проти Північної Македонії.
  • Підопічні Реброва посідають другу сходинку у Групі С, маючи сім балів після чотирьох зіграних поєдинків. Команда Спаллетті має чотири бали після трьох матчів.
  • Між собою збірні України та Італії зустрічалися вісім разів: дві нічиї та шість перемог італійців.