Хацкевич назвав найкращого гравця збірної України у матчі з Англією: це не Зінченко

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
924
0 голосів
Хацкевич назвав найкращого гравця збірної України у матчі з Англією: це не Зінченко
Георгій Бущан. Фото: УАФ
Колишній півзахисник та головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич назвав найкращого гравця у вчорашньому матчі національних збірних України та Англії (1:1).

У суботу, 9 вересня, команда України у Вроцлаві на стадіоні «Тарчинський Арена» зіграла у нічию зі збірною Англії (1:1).

Єдиний гол команди Сергія Реброва у цій грі забив футболіст Арсенала Олександр Зінченко, який у першому таймі впевнено замкнув простріл Юхима Коноплі.

Саме Зінченко і був названий переможцем у голосуванні за нагороду «Лев матчу» від УАФ. За Олександра віддали свій голос 36% вболівальників української команди.

Проте Олександр Хацкевич не згоден з таким рішенням. На думку білоруського фахівця найкращим у матчі був голкіпер нашої команди Георгій Бущан.

«Я віддам нагороду найкращому гравцю Бущану за його легкий дотик у вирішальному моменті матчу», — сказав колишній наставник Динамо в ексклюзивному інтерв’ю для Sport-express. 

Спеціаліст пояснив своє рішення тим фактом, що саме гра Бущана дозволила українській команді втримати нічию.

«Я вважаю, що ключовим моментом у матчі був сейв Бущана. Якби Україна пропустила, то потім треба було б розкриватися, а простір Англія використовує добре. 1:1 – це позитивний результат для України».

  • Для збірної України це четвертий поєдинок поспіль без поразок.
  • У наступному турі збірна України зіграє на виїзді проти Італії 12 вересня. Початок гри о 21:45.
  • Англійці також 12 вересня проведуть свій наступний матч – товариська гра проти Шотландії.