«Я завжди буду вдячний Суркісу»: Гармаш відреагував на прощання з рідним Динамо

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1341
0 голосів
«Я завжди буду вдячний Суркісу»: Гармаш відреагував на прощання з рідним Динамо
Денис Гармаш. Фото: ФК Динамо
Український 33-річний ексхавбек київського Динамо Денис Гармаш попрощався із біло-синіми. Окрему вдячність він висловив президенту клуба Ігорю Суркісу.

Колишній півзахисник Динамо (Київ) Денис Гармаш, який перейшов у хорватський Осієк, попрощався із біло-синіми та подякував усім причетним до клубу.

«Динамо стало для мене справжнім домом, а люди, які в ньому працюють, стали моєю другою родиною. Разом ми пережили багато подій, як перемог, так і поразок. Але кожного разу, коли ставало важко, я рухався вперед завдяки вболівальникам. Саме їхня підтримка та довіра були моєю головною мотивацією».

Футболіст згадав про фанатів та висловив подяку президенту клубу Ігорю Суркісу.

«Я дуже вдячний динамівським фанатам. Впевнений, що вони бачили та розуміли, що у кожній грі я віддавав всі сили для перемоги Динамо. Інколи це виходило занадто емоційно, але інакше я просто не вмію. Також я завжди буду вдячним керівництву клубу та його президенту Ігорю Суркісу».

Не забув Гармаш й про своїх партнерів та тренерів.

«Дякую кожному з тренерів за внесок у розвиток Динамо та мої успіхи. Дякую всім партнерам, медичному штабу, адміністраторам та всім працівникам клубу. Бажаю вам перемог на футбольних полях України та Європи, а головне – миру у нашій країні», – цитує Гармаша пресслужба Динамо.

  • Нагадаємо, що Гармаш є вихованцем киян. За першу команду біло-синіх виступав із 2009 по 2023 рр. з перервою на піврічну оренду до турецького Резіспора у другій частині сезону 2019/20;
  • Всього за Динамо півзахисник провів 359 матчів, у яких забив 54 голи та віддав 45 результативних передач;
  • З Динамо Гармаш тричі ставав чемпіоном України, чотири рази вигравав національний Кубок і таку ж кількість разів завойовував Суперкубок країни.