«Сподіваюся, буде три очки для Валенсії»: реакція Яремчука на конкуренцію з Довбиком у чемпіонаті Іспанії

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3068
0 голосів
«Сподіваюся, буде три очки для Валенсії»: реакція Яремчука на конкуренцію з Довбиком у чемпіонаті Іспанії
Роман Яремчук. Фото: ФК Валенсія
Український 27-річний нападник Валенсії Роман Яремчук прокоментував свій перехід до іспанського чемпіонату на правах оренди із Брюгге, якому він належить.

Український форвард Валенсії Роман Яремчук поділився своїми емоціями від переходу до стану «кажанів».

«Грати за Валенсію – це велика відповідальність. Буду багато працювати, аби приносити користь команді та досягати цілей. Дивлюся тільки вперед та готовий до важкої роботи».

Нападник поділився, які асоціації у нього викликає Валенсія.

«Це дуже іменитий клуб, який має серйозних фанатів. Тут великі традиції. За Валенсію грали такі заслужені футболісти як Давід Вілья та Давід Сільва. Завжди тисне необхідність давати хороший результат».

Яремчук висловив надію, що цей трансфер стане для нього успішним.

«Сподіваюся, що це хороший крок у моїй спортивній кар’єрі. Тільки час покаже, чи вдалим виявиться цей трансфер. Мені лише залишається працювати».

Також Яремчук розповів, чого очікує від протистояння у Ла Лізі із Жироною українців Віктора Циганкова та Артема Довбика.

«Поки я не думаю про матч із Жироною Циганкова та Довбика. Однак сподіваюся, що у цій грі буде три очки для Валенсії», – сказав Яремчук в інтерв’ю YouTube-каналу ВЗБІРНА.

  • Нагадаємо, що першого вересня Яремчук на правах річної оренди із Брюгге перейшов до Валенсії. Його контракт із бельгійським клубом розрахований до 30 червня 2026 року;
  • Найближчий матч у Валенсії проти Жирони запланований на 3 грудня. Команда Яремчука зіграє в гостях в рамках 15 туру Ла Ліги.