«Зроблю все, щоб твоя ставка не зіграла»: друг Мілевського – про спроби підкупу гравців Минаю перед грою з Динамо

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
167
1 голос
«Зроблю все, щоб твоя ставка не зіграла»: друг Мілевського – про спроби підкупу гравців Минаю перед грою з Динамо
Артем Мілевський та його друг Сергій Третьяк. Фото: Інстаграм
Друг Артема Мілевського Сергій Третьяк відреагував на інформацію стосовно спроби підкупу гравців Минаю перед матчем з Динамо в рамках відкладеного поєдинку 16-го туру УПЛ.

У дограванні відкладеного поєдинку 16-го туру української Прем’єр-ліги київське Динамо переграло Минай (3:1).

Через декілька днів після матчу з’явилась інформація, що деяким гравцям Минаю пропонували п’ять тисяч доларів за злив гри проти Динамо з потрібним рахунком.

Зазначається, що людиною, яка зв'язалася із футболістами закарпатського клубу, був друг Артема Мілевського Сергій Третьяк.

Звинувачений ексклюзивно для «УФ» відреагував на інформацію стосовно спроби підкупу гравців Минаю перед матчем з Динамо:

«Ми вирішили на твічі зробити стрім із гравцями Минаю, запросивши Немчанінова і Скибу. Вони сказали, що в них тренувальний режим і Любенович їх у такий час не відпустить. Я запропонував зустрітися на чай, Немчанінов погодився. У мене була ще інсайдерська інформація, що деякі гравці Минаю мають намір злити матч Динамо.

Я прямо запитав у Немчанінова, але він нічого не знав. Ну гаразд, раз не знаєш, дізнаюся у Скиби. Він спростував, що гравці ужгородського клубу мають намір здати матч. Тоді я йому сказав: «Я поставив фору – 1.5 Динамо». Скиба відповів: «Я зроблю все, щоб твоя ставка не зіграла».

Сергій Третьяк заявив, що вже дав свідчення в УАФ:

«Можливо, їм надходила від когось пропозиція, але точно не від мене. Я з ними зустрівся, щоб дізнатися, чи будуть вони грати чесно, щоб наша контора не втратила гроші. Я вже дав свідчення в УАФ і надав скріни абсолютно безневинних листувань з Немчаніновим і Скибою, де запрошував їх на спільний стрім, і не більше того».

  • Минай посідає останнє місце турнірної таблиці УПЛ, маючи 15 очок після 24 зіграних матчів.
  • Наступний поєдинок чемпіонату закарпатський клуб проведе 22 квітня проти львівського Руха.