«Динамо не заробить на цьому трансфері великих грошей»: Суркіс вперше відреагував на прощання з Сидорчуком

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
653
0 голосів
«Динамо не заробить на цьому трансфері великих грошей»: Суркіс вперше відреагував на прощання з Сидорчуком
Ігор Суркіс. Фото: ФК Динамо
32-річний капітан київського Динамо Сергій Сидорчук перейде у бельгійський Вестрело. Трансфер, що відбудеться незабаром, прокоментував президент біло-синіх Ігор Суркіс.

Український хавбек Динамо (Київ) Сергій Сидорчук перейде до Вестрело та підпише трирічний контракт із бельгійським клубом.

Цю подію прокоментував президент киян Григорій Суркіс. За його словами клуб із легкістю прощається зі своїм багаторічним лідером.

«Динамо не заробить на цьому трансфері великих грошей. Але справа не у вартості гравця, а в тому, що я не міг відмовити людині, яка впродовж десяти років вірою та правдою служила команді й була її капітаном. Сергій заслужив право спробувати себе в європейському футболі».

Суркіс впевнений, що в команді є кому замінити досвідченого гравця.

«Ми виростили йому зміну – є молодий Володимир Бражко, досвідченіші Олександр Андрієвський та Володимир Шепелєв. Усі сторони залишаться задоволеними», – цитує президента клубу телеграм-канал ТаТоТаке.

  • Сидорчук перейшов у Динамо із запорізького Металурга взимку 2013 року. Починаючи із сезону 2013/14 він почав виступати за першу команду біло-синіх;
  • Всього за команду на даний час хавбек провів 327 матчів, у яких забив 21 гол та віддав 21 результативну передачу;
  • З киянами Сидорчук тричі ставав чемпіоном України, чотири рази вигравав національний Кубок, а також п’ять разів ставав володарем Суперкубка країни;
  • Контракт футболіста з Динамо розрахований до 30 червня 2025 року. Трансфермаркт оцінює його у три мільйони євро;
  • Вестерло після шести зіграних матчів у чемпіонаті Бельгії посідає 15-у сходинку в турнірній таблиці, маючи в активі один набраний пункт.