«Думаю, що Луческу захоче піти переможцем»: Циганик озвучив нового тренера Динамо після відходу румуна

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
859
0 голосів
«Думаю, що Луческу захоче піти переможцем»: Циганик озвучив нового тренера Динамо після відходу румуна
Мірча Луческу. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик поділився думкою про найближче майбутнє головного тренера київського Динамо Мірчі Луческу.

Ігор Циганик впевнений, що Мірча Луческу, скоріш за все, залишиться наставником столичної команди до кінця чемпіонату України.

«Давайте дочекаємось наступного сезону. Я не знаю коли піде Луческу. Луческу зустрічався із керівництвом клубу, і йому поставили завдання виграти чемпіонат.

Знімати зараз тренера, коли чемпіонат тільки-но розпочався і команда його непогано почала… Так, програли Чорноморцю, але ще багато матчів. Те, що зараз ніхто не звільнятиме Луческу, для мене було зрозуміло».

Також журналіст не сумнівається, що, після відходу Луческу, киян очолить Олександр Шовковський.

«Гадаю, що наступним тренером Динамо буде Шовковський. Я так собі уявляю», – сказав Циганик в ефірі своєї авторської програми на Ютубі.

  • Мірча Луческу тренує київське Динамо з 2020 року.
  • За цей час разом з киянами він став чемпіоном України, завоював Суперкубок та Кубок країни. Всі трофеї в перший сезон на чолі Динамо – 2020/2021.
  • Минулого сезону кияни повторили антирекорд часів Олега Блохіна сезон 2013/14 років, посівши четверте місце в УПЛ.
  • В поточному сезоні Динамо вилетіло з єврокубків на стадії плей-оф кваліфікації Ліги конференцій, програвши двохматчеву дуель Бешикташу (2:3, 0:1).