«Ходили і плакалися один одному»: Яремчук згадав, як збірна розчарувала всю Україну – обіцянка перед Ісландією

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
278
1 голос
«Ходили і плакалися один одному»: Яремчук згадав, як збірна розчарувала всю Україну – обіцянка перед Ісландією
Роман Яремчук. Фото: УАФ
Нападник національної збірної України Роман Яремчук запевнив, що він та його партнери по національній збірній зроблять все можливе, щоб переграти Ісландію у фінальній кваліфікації до Євро-2024 та виправитися перед фанами за фіаско у плей-оф до ЧС-2022.

Роман Яремчук дав зрозуміти, що в збірній і досі пам'ятають невдачу попереднього плей-оф, коли жовто-сині не зуміли здолати Уельс (0:1) та поїхати на Мундіаль до Катару.

Тому наші гравці зроблять все від них залежне, щоб потішити мільйонну армію фанів нашої головної команди країни у вирішальній грі за право зіграти на чемпіонаті Європи 2024 року проти Ісландії.

«Ми поговорили в команді про те, що пройшли такий досвід після Шотландії (стиковий матчах кваліфікації до ЧС-2022, перемога 3:1). Тоді в нас була ейфорія, адже ми були за крок від чемпіонату світу.

А в матчі проти Уельсу (0:1) ми розчарували всю країну, потім ходили і плакалися один одному. У нас була розмова, щоб цього не повторилося», –  розповів Яремчук в коментарі пресслужбі УЄФА.

🔥Наші зіркові експерти, Буряк, Воробей, Сабо та Федорчук дали вогняний прогноз на матч Україна – Ісландія.

💣А коментатор Кирило Круторогов згадав українців в чемпіонаті Ісландії, та острів’ян в УПЛ.

  • Зустріч фінальної кваліфікації до Євро-2024 між збірними України та Ісландії буде зіграна 26 березня і розпочнеться о 21.45 за київським часом. Гру прийматиме польське місто Вроцлав.
  • Якщо команда Сергія Реброва зможе пробитися на турнір, то потрапить до групи з національними командами Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.