«Вони грали з трьома центральними захисниками»: Ребров – про проблеми збірної України в атаці в грі з Боснією

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
169
0 голосів
«Вони грали з трьома центральними захисниками»: Ребров – про проблеми збірної України в атаці в грі з Боснією
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Збірна України обіграла Боснію і Герцеговину (2:1) у гостьовому півфінальному стиковому матчі у рамках кваліфікації до Євро-2024 – Сергій Ребров розповів про проблеми команди в атаці.

Збірна України із рахунком 2:1 перемогла Боснію і Герцеговину у півфінальному поєдинку плей-оф раунду кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.

Вболівальники національної команди залишилися незадоволеними після матчу, в тому числі через гру в атаці.

Сергій Ребров розповів, чому збірна України важко створювала моменти у поєдинку:

«Ми грали проти міцного суперника. Боснія і Герцеговина грали вдома, з трьома центральними захисниками. Були виходи в атаку, але наступного кроку дійсно не було. Було дуже важко зламати цю оборону. В кінці матчу ми випустили другого форварда. Напевно, це гра у ва-банк.

Якщо ми програємо, то треба посилювати атаку. Важливо було зберегти якусь структуру в обороні, але я вважаю, що ті гравці, які вийшли на заміну, додали темпу в грі. Всі хлопці заслуговують на цю перемогу», – сказав Ребров на післяматчевій пресконференції.

  • У фіналі стикових матчів Україна 26 березня у польському Вроцлаві на Міському стадіоні зіграє проти Ісландії, яка у паралельному матчі в гостях розгромила Ізраїль (4:1).
  • Якщо команда Реброва зможе пробитися на чемпіонат Європи, то потрапить у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією.