«Таких футболістів не вистачає»: Сидорчук назвав головну проблему Динамо у боротьбі за чемпіонство УПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
110
1 голос
«Таких футболістів не вистачає»: Сидорчук назвав головну проблему Динамо у боротьбі за чемпіонство УПЛ
Сергій Сидорчук. Фото: Google
Колишній півзахисник Динамо Сергій Сидорчук, який зараз виступає у складі Вестерло, поділився думками щодо боротьби київської команди за перемогу у чемпіонаті України, згадавши Андрія Ярмоленка та Віталія Буяльського.

Сергій Сидорчук відверто зізнався, що Динамо буде дуже важко виграти УПЛ без Віталія Буяльського та Андрія Ярмоленка, які не грали у поєдинку проти Вереса (1:1).

«Чи не здається мені, що відсутність Буяльського і Ярмоленка може стати критичним фактором у боротьбі Динамо за чемпіонство? Здається. Думаю, це велика проблема зараз. Це було дуже сильно видно у матчі з Вересом». 

Хавбек Вестерло відзначив важливість саме цих двох футболістів для команди Олександра Шовковського.

«Буя – специфічний футболіст. У нього може не бути по 90 дотиків до м’яча, але з 30-40-ка він віддасть три-чотири гострі передачі, які можуть стати гольовими. Такого футболіста, звичайно не вистачає. Ярмоли не вистачає так само», – сказав Сидорчук у коментарі «ТаТоТаке».

  • У нинішньому сезоні у всіх турнірах за Вестерло Сергій провів 22 поєдинки, забив один гол та віддав один асист.
  • Контракт гравця з клубом дійсний до 30 червня 2026 року.Transfermarkt оцінює футболіста у 2.2 мільйони євро.
  • Після перемоги над Зорею Динамо залишилося на четвертій сходинці у турнірній таблиці УПЛ. Кияни мають у доробку 38 очок. Відставання від Шахтаря, який окупував перший рядок, складає два пункти.
  • У наступному турі команда Олександра Шовковського на виїзді зіграє проти Ворскли. Поєдинок в Полтаві заплановано на 31 березня. Початок гри о 15:30.