«Я бачив гру багатьох клубів»: Ребров відверто оцінив рівень тренерів команд УПЛ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
299
0 голосів
«Я бачив гру багатьох клубів»: Ребров відверто оцінив рівень тренерів команд УПЛ
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Сергій Ребров відверто оцінив рівень тренерів клубів УПЛ, а також поділився думками щодо чемпіонату України.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував нинішній рівень тренерів команд УПЛ:

«Я вважаю, у нас достатньо високий рівень тренерів в УПЛ. Я бачив багато клубів, розмовляв з багатьма тренерами. Якщо їм потрібно щось від мене – я завжди відкритий. Якщо хтось до мене звертається чи звернеться, то я завжди радий допомогти. Я вважаю, що зараз у нашому чемпіонаті дуже важкий час. Я вдячний усім тренерам, які працюють в Україні.

Я бачу, що рівень достатньо високий. Перші зустрічі другого кола показують, що дійсно безкомпромісна боротьба. Зараз дуже цікавий чемпіонат. Дуже важливо, щоб ми закінчили цей чемпіонат і працювали далі», – сказав Ребров на пресконференції.

Нагадаємо, що сьогодні, 8 березня, Сергій Ребров оголосив список гравців, які готуватимуться до матчу плей-оф Євро-2024 проти Боснії та Герцеговини.

  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.