«Найближчим часом буде зроблено аудит»: журналіст розповів про фінансові проблеми УАФ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
216
0 голосів
«Найближчим часом буде зроблено аудит»: журналіст розповів про фінансові проблеми УАФ
Андрій Шевченко та Андрій Павелко. Фото: Google
Українська асоціація футболу найближчим часом проведе аудит – на сьогоднішній день фінансова дірка у бюджеті організації складає близько двох мільйонів євро.

Українська асоціація футболу має певні фінансові проблеми – організація не дорахувалася серйозної суми у своєму бюджеті:

«Андрій Шевченко оголосив, що найближчим часом буде зроблено фінансовий аудит. На сьогодні відомо, що фінансова дірка у бюджеті близько двох мільйонів євро. Зараз новому керівництву УАФ треба знайти 2 мільйони євро, щоб просто закрити цей бюджет», – розповів Ігор Циганик в ефірі програми «Циганик Live».

  • Колишній президент УАФ Андрій Павелко ще з листопада 2022 року перебуває під активним слідством у справі про розкрадання коштів на будівництво заводу з виготовлення штучних полів.
  • 25 січня колишнього тренера збірної України за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.
  • Андрій Шевченко став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії. Раніше цей пост обіймали Віктор Банніков, Валерій Пустовойтенко, Григорій Суркіс, Анатолій Коньков та Андрій Павелко.