«Бій Ф’юрі – Усик мертвий»: промоутер Джошуа назвав переможця поєдинку Тайсона з Нганну

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2782
0 голосів
«Бій Ф’юрі – Усик мертвий»: промоутер Джошуа назвав переможця поєдинку Тайсона з Нганну
Тайсон Ф'юрі та Френсіс Нганну. Фото: Getty Images
Промоутер британського боксера хевівейту Ентоні Джошуа Едді Хірн вважає, що в бою між володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі та ексчемпіоном UFC Франсісом Нганну насправді переміг саме дебютант.

Едді Хірн висловився щодо бою між британцем Тайсоном Ф’юрі та камеруно-французьким бійцем Франсісом Нганну.

«Я дійсно спантеличений. Я не можу в це повірити. По-перше, я відчуваю, що Нганну пограбували. Він відправив його в нокдаун, і ніхто нічого не зробив у бою, бій був огидним, але Нганну виграв його».

На думку промоутера, Ф’юрі відверто провалив бій, попри кінцеву перемогу.

«Ви говорите про хлопця, який ніколи раніше не боксував, я поважаю його, тому що він був кращий, ніж я думав. Ф'юрі виглядав так, ніби ніколи раніше не вдягав пару боксерських рукавичок. Не знаю, можливо, він не тренувався чи думає про бій з Олександром Усиком, він був просто жахливим».

Хірн заявив, що його клієнт тепер повинен зійтися із Нганну, а потім із Ф’юрі.

«Нганну заслужив на великий бій, нехай Ей Джей вийде і нокаутує його за три раунди, це не проблема. Забудьте про Ф'юрі – Усик, це мертвий бій, що взагалі нікому не цікавий».

Промоутер впевнений, що Джошуа легко здолає Ф’юрі у нинішній формі.

«Ей Джей переможе Ф'юрі за шість раундів. Відмовтеся від усього і просто зробіть Ф'юрі проти Ей Джея зараз, і я кажу вам, що Ей Джей з комфортом переможе його. Усик – Ф'юрі не відповідає рівню, ніхто не хоче цього бачити», – наводить слова Хірна Boxing Social.

  • Зазначимо, що Ф’юрі у поєдинку проти Нганну побував у нокдауні у третьому раунді, однак виграв за очками роздільним рішенням суддів;
  • Наступний бій британець проведе проти українця Усика, який володіє поясами WBA, WBO, IBF, IBO, за звання абсолюта. Цей поєдинок повинен відбутися на початку наступного року.