Бою Усик – Ф'юрі цього року не буде: промоутер Тайсона повідомив сумну новину і назвав нову можливу дату

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
4697
0 голосів
Бою Усик – Ф'юрі цього року не буде: промоутер Тайсона повідомив сумну новину і назвав нову можливу дату
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Промоутер Френк Воррен, який працює з чемпіоном світу за версією WBC у надважкому дивізіоні Тайсоном Ф'юрі, заявив, що цього року поєдинку з Усиком не буде.

У ніч з суботи на неділю у Ер-Ріяді британський боксер Тайсон Ф'юрі одержав перемогу над Френсісом Нганну за очками у 10-раундовому поєдинку: 94:95, 96:93, 95:94, але встиг побувати у нокдауні.

Після бою Френк Воррен розчарував Олександра Усика та мільйони фанатів по всьому світу, коли заявив, що британець не встигне підготуватися до поєдинку з нашим чемпіоном цього року.

«Ні, ми не будемо призначати цю дату (23 грудня), Тайсон не буде готовий вийти на ринг у грудні. У нього був сьогодні дуже-дуже важкий бій. Йому знадобиться час, щоб відновитися. 

Коли він повернеться до тренувань, залишиться п'ять або шість тижнів до бою проти Усика. Тож у грудні цього не станеться», – заявив Воррен у коментарі для Boxing Social.

Також промоутер назвав нову можливу дату поєдинку:

«Поєдинок буде наступного року, на початку наступного року. Серія заходів Riyadh Season у Саудівській Аравії завершиться 2 березня. Тож бій можуть провести й в березні».

  • Наступний бій Тайсон проведе з Олександром Усиком за титул абсолютного чемпіона світу.
  • Сутичка між спортсменами мала відбутися в грудні 2023 року в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді. Тепер бій, можливо, пройде у січні наступного року.