Це треба бачити: реакція Усика на нокдаун у бою Ф'юрі – Нганну, емоційне фото

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2421
0 голосів
Це треба бачити: реакція Усика на нокдаун у бою Ф'юрі – Нганну, емоційне фото
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Британець Тайсон Ф'юрі переміг камерунця Френсіса Нганну у бою в Ер-Ріяді за очками, але встиг побувати у нокдауні. Олександр Усик такого розвитку подій не очікував.

У ніч з суботи на неділю у Ер-Ріяді британський боксер Тайсон Ф'юрі одержав перемогу над Френсісом Нганну за очками у 10-раундовому поєдинку: 94:95, 96:93, 95:94, але встиг побувати у нокдауні в третьому раунді. 

Олександр Усик дивився за сутичкою бійців з трибуни поруч з Кріштіану Роналду. Коли британець впав на ринг, то наш співвітчизник був вражений та аж ніяк не очікував такого розвитку подій. Про це свідчить його вираз обличчя, який оператори встигли зловити під час трансляції в об’єктив камери.

  • Після поєдинку Усик вийшов на ринг та влаштував дуель поглядів із Тайсоном Ф'юрі. 
  • Також наш чемпіон прокоментував результат цього протистояння, зазначивши, що Тайсон міг недооцінити суперника, а його нокдаун був неочікуваним для українця.
  • Наступний бій Тайсон проведе з Олександром Усиком за титул абсолютного чемпіона світу.
  • Сутичка між спортсменами мала відбутися в грудні 2023 року в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді, але Френ Воррен заявив, що цього не станеться. Тепер бій, можливо, пройде у січні наступного року.