«Він поб’є Усика та Джошуа за один вечір»: батько Ф’юрі зробив заяву на фоні відмови сина від бою з українцем

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
855
0 голосів
«Він поб’є Усика та Джошуа за один вечір»: батько Ф’юрі зробив заяву на фоні відмови сина від бою з українцем
Тайсон Ф’юрі. Фото: Top Rank
Батько британського чемпіона світу з боксу у суперважкій вазі за версією WBC Тайсона Ф’юрі – Джон заявив, що його син із легкістю переможе свого земляка Ентоні Джошуа та українця Олександра Усика.

Батько Тайсона Ф'юрі – Джон зробив гучну заяву щодо шансів свого сина у протистоянні проти Ентоні Джошуа та Олександра Усика.

«Побитися за один вечір з Усиком та Джошуа? В них не буде жодних шансів, вони навіть удвох не змогли б дати бій Тайсону. З того, що я бачив, Тайсон би граючи їх переміг, вони просто недостатньо хороші для нього».

На думку Ф’юрі-старшого, його син на сьогодні значно переважає вищезгаданих боксерів.

«У цій грі є рівні, і, як я вже говорив раніше, вони знизу, а Тайсон – зверху. Він це доведе, я говорю це не просто тому, що я його батько чи тому, що він чемпіон світу. Я говорю все як є – він надто хороший для них», – наводить слова батька Ф’юрі Boxing Social.

  • Нагадаємо, що на 10 жовтня у Ф’юрі запланований бій проти колишнього чемпіона UFC Франсіса Нганну;
  • Британець заявив, що не бажає битися проти Усика, який володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF за звання абсолютного чемпіона світу;
  • Водночас очільник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум запевнив, що після поєдинку з Нганну Ф’юрі все ж таки доведеться зустрітися з українцем.