«Наступний бій Ф’юрі поведе проти Усика»: відомий промоутер поставив крапку у маніпуляціях британця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
10051
0 голосів
«Наступний бій Ф’юрі поведе проти Усика»: відомий промоутер поставив крапку у маніпуляціях британця
Тайсона Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Твіттер
Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум заявив, що чемпіон світу з боксу за версією WBA Тайсон Ф’юрі після бою проти Франсіса Нганну зустрінеться із чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком.

Відомий промоутер Боб Арум впевнений, що свій наступний бій 35-річний британець Тайсон Ф’юрі проведе проти 36-річного українця Олександра Усика за звання абсолютного чемпіона світу з боксу.

«Ми можемо влаштувати бій Усик – Ф'юрі. Я думаю, що і Тайсон, і Усик хочуть організувати цей поєдинок. Немає причин, чому цей бій не може відбутися. Після бою Ф'юрі із Франсісом Нганну ми розпочнемо організації цього поєдинку».

Арум спростував слова Ф’юрі про те, що після бою с Усиком він буде боксувати проти американського бійця UFC Джона Джонсона.

«Ф'юрі сказав, що хоче битися із Джонсом? У наступному бою він зустрінеться з Усиком», – сказав Арум в інтерв’ю Fight Hub TV.

Зазначимо, що 10-раундовий бій Ф'юрі проти колишнього чемпіона UFC Нганну відбудеться 28 жовтня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді. Пройде поєдинок за правилами професійного боксу із трьома суддями.