Розкрита справжня позиція Ломаченка про війну в Україні: Шатернікова зробила заяву

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4697
4 голоси
Розкрита справжня позиція Ломаченка про війну в Україні: Шатернікова зробила заяву
Василь Ломаченко. Фото: Google
Віцепрезидентка Національної ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова спробувала пояснити, чому Василь Ломаченко понад два роки не сказав ні слова про війну росії проти України.

Виявляється, колишній чемпіон світу у трьох дивізіонах Василь Ломаченко зовсім не прибічник так званого «руського міра» і не давав обітницю мовчання, як припустив Владислав Сіренко, просто він – не інфлюенсер! В цьому запевнила Аліна Шатернікова, яка мала особисту бесіду з ним.

«У нього є свій круг спілкування, а все інше… Він не відчуває, що він має бути інфлюенсером, мовити все, що він думає. Він є такий. Хто хоче, може його осуджувати.

Я особисто з ним спілкувалась. Перед його виходом на пресконференцію ми стояли і чекали. Ми говорили про війну, він говорить такі ж тези, як і я, такі ж тези, як і ви. Він говорить все так. Але при цьому він не виходить просто на велику сцену, щоб сказати про це», – сказала Шатернікова в інтерв'ю Mixed Zone by Dream Bigger.

  • Василь Ломаченко (17-3, 11 KO) 12 травня проведе бій проти австралійця Джорджа Камбососа (21-2, 10 KO) за пояс IBF.
  • Свій останній бій Ломаченко провів у травні минулого року проти Девіна Хейні (31-0, 15 КО), програвши америнцю за очками, одноголосним рішенням суддів.