«Дав обітницю мовчання»: Сіренко жорстко висловився про позицію Ломаченка щодо війни

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1031
1 голос
«Дав обітницю мовчання»: Сіренко жорстко висловився про позицію Ломаченка щодо війни
Василь Ломаченко (праворуч). Фото: Google
Український непереможний боксер-суперважковаговик Владислав Сіренко припустив, що колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко мовчить про війну в Україні через свою набожність.

Владислав Сіренко відверто не розуміє громадянську позицію Василя Ломаченка, який другий рік мовчить про кровопролитну війну росії проти України.

На думку Сіренка, можливо, відповідь варто шукати у світогляді Ломаченка, який є яскравовираженим адептом російської православної церкви московського патріархату.

«Не виключаю, що Ломаченко дав обітницю мовчання. І я не жартую. Якщо це так, тоді його позиція щодо війни в Україні стає зрозумілою». 

Також Сіренко прямо відповів, чи вважає він Ломаченка зрадником України?

«Зважаючи на його позицію – так. Я його просто не розумію. От і все. Два роки в України триває війна, а він не може вимовити це слово», –  розповів Сіренко в ексклюзивному інтерв'ю Sport-express.ua.

  • Василь Ломаченко (17-3, 11 KO) 12 травня проведе бій проти австралійця Джорджа Камбососа (21-2, 10 KO) за пояс IBF 12 травня.
  • Свій останній бій Ломаченко провів у травні минулого року проти Девіна Хейні (31-0, 15 КО), програвши америнцю за очками, одноголосним рішенням суддів.