Джошуа розповів, з ким хотів би провести наступні поєдинки: британець прагне реваншу проти Усика

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2827
2 голоси
Джошуа розповів, з ким хотів би провести наступні поєдинки: британець прагне реваншу проти Усика
Олександр Усик та Ентоні Джошуа. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа розповів, з ким хотів би провести наступні поєдинки – британець хоче битися проти Олександр Усика або Тайсона Ф'юрі.

Британський боксер Ентоні Джошуа (28-3, 25 KO) розповів про потенційний поєдинок проти переможця бою між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) та Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Я готовий битися з Ф’юрі на задньому подвір’ї його будинку, для мене це не має значення. У будь-якому місці, у будь-який час, мені без різниці. Що стосується моєї кар’єри, я відчуваю, що здобуті перемоги залишаються в минулому. Ви не можете надто довго зациклюватися на них, тому що завжди постає новий виклик.

А що стосується Усика та Ф’юрі, то це залежить від них. Мені потрібен лише дзвінок. Ви навіть можете надіслати мені твіт, і ми зможемо домовитися», – сказав Джошуа для Sky Sports.

  • Олександр Усик двічі перемагав Ентоні Джошуа рішенням суддів – спочатку у вересні 2021-го, а потім в реванші у серпні 2022-го.
  • Український боксер та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Ентоні Джошуа 8 березня здобув впевнену перемогу у поєдинку проти Френсіса Нганну.