Усику та Ф’юрі приготуватися: Джошуа шокував Нганну у бою з двома нокдаунами та нокаутом – відео феєрії

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
548
2 голоси
Усику та Ф’юрі приготуватися: Джошуа шокував Нганну у бою з двома нокдаунами та нокаутом – відео феєрії
Ентоні Джошуа. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у надважкому дивізіоні Ентоні Джошуа нокаутував ексчемпіона UFC Френсіса Нганну і заявив, що хоче повернути собі пояси, які нині належать Олександру Усику та Тайсону Ф'юрі.

Ввечері 8 березня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) пройшов великий вечір боксу під назвою Нокаутний хаос (Knockout Chaos).

У головному десятираундовому поєдинку колишній чемпіон світу серед супертяжів Ентоні Джошуа з Великої Британії (28–3–1, 24 KO) впевнено переміг Франсіса Нганну (0–2, 0 KO) з Камеруну.

Попри гучні заяви з боку обох спортсменів до виходу в ринг, серйозної боротьби не вийшло. 

Джошуа вже в першому раунді відправив Нганну на настил ринга, тобто в нокдаун. І вже у наступному остаточно добив велетня-камерунця. 

Франсіс спробував підвестися і продовжити бій, але відразу знову впав на поміст, тож рефері змушений був зупинити побиття.

Побивши Нганну Ентоні Джошуа святкував 28-му вікторію на профі-рингу. Нова переможна серія Ей Джея, після двох поразок від українця Олександра Усика, вже склададає чотири перемоги поспіль.

На емоціях після яскравого побиття Нганну Джошуа заявив, що знову готовий боротися за титул чемпіона світу у надважкому дивізіоні та кинув виклик переможцю майбутнього протистояння Усик – Ф’юрі.

  • У головному поєдинку вечора бокса в Ер РІяді Джозеф Паркер з Нової Зеландії (34–3, 23 КО) за очками переміг Чжана Чжілея з Китаю (26–1–1, 21 KO) і завоював пояс тимчасового чемпіона WBO у суперважкій вазі.
  • Бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі має відбутися 18 травня. Українець та британець будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Мегафайт відбудеться також у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.