Україну чекають два великих бої за тиждень: Усик і Ф’юрі офіційно зустрінуться за шість днів після Ломаченка

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2991
1 голос
Україну чекають два великих бої за тиждень: Усик і Ф’юрі офіційно зустрінуться за шість днів після Ломаченка
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Reuters
Промоутерська компанія Queensberry Promotion з посиланням на голову Генерального управління Саудівської Аравії з розваг Туркі Аль аш-Шейха повідомила, що бій між британцем Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та Олександром Усиком (21-0, 14 КО) перенесено на 18 травня.

Поєдинок між українським чемпіоном WBA, WBO та IBF Олександром Усиком та британським володарем титулу WBС Тайсоном Ф'юрі перенесено на 18 травня.

Про це повідомила промоутерська компанія Queensberry Promotion на своїй сторінці в Х, посилаючись на керівника Генерального управління Саудівської Аравії з розваг Туркі Аль аш-Шейха.

За інформацією джерела, місто проведення бою залишається тим самим – столиця Саудівської Аравії Ер Ріяд.

  • Нагадаємо, що у п’ятницю, 2 лютого, стало відомо, що Ф’юрі отримав розсічення під час спарингу та не зможе взяти участь у поєдинку за звання абсолюта у хевівейті у запланований день – 17 лютого;
  • За інформацією промоутера Усика – Олександра Красюка – їхня команда спробує домовитися про бій на 17 лютого із хорватським боксером Філіпом Хрговичем (17-0, 14 KO), який є обов’язковим претендентом за лінією IBF;
  • Цікаво, що 12 травня у Австралії свій бій за титул IBF у легкій вазі проведе інший українець – Василь Ломаченко. Його суперником стане місцевий Джордж Камбосос.