«Всі знають, що він нокаутує їх»: промоутер Джошуа впевнений у перемозі британця в бою з Усиком і Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
6537
2 голоси
«Всі знають, що він нокаутує їх»: промоутер Джошуа впевнений у перемозі британця в бою з Усиком і Ф'юрі
Ентоні Джошуа. Фото: Google
Промоутер Едді Хірн прокоментував перемогу ексчемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа над колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну.

Промоутер Ентоні Джошуа Едді Хірн прокоментував перемогу британця (28-3, 25 KO) над Френсісом Нганну (0-2, 0 КО):

«Джошуа – монстр. Тайсон Ф’юрі сказав мені про Френсіса Нганну: «Його підборіддя… Я вдарив його чотири чи п'ять разів на початку першого раунду, і він навіть не похитнувся». У мене немає слів, тому що Ентоні – монстр, надважковаговик номер один у світі. Він зробить те ж саме з Усиком, він зробить те ж саме з Ф’юрі.

Всі знають, що він нокаутує Тайсона Ф'юрі. Я завжди в це вірив, тепер це навіть не викликає сумнівів. Він найскромніший хлопець, якого я коли-небудь зустрічав», – сказав Хірн в коментарі для Sky Sports Boxing.

  • Олександр Усик двічі перемагав Ентоні Джошуа рішенням суддів – спочатку у вересні 2021-го, а потім в реванші у серпні 2022-го.
  • Український боксер та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • У головному поєдинку вечора бокса в Ер Ріяді Джозеф Паркер з Нової Зеландії (34–3, 23 КО) за очками переміг Чжана Чжілея з Китаю (26–1–1, 21 KO) і завоював пояс тимчасового чемпіона WBO у суперважкій вазі.